paintbox

SELSKAP OG VISJON

company

GREENTECH DRYERS arbeider med utvikling og distribusjon av katalytiske tørkesystemer fyrt på enten metan eller propan.

Vår teknologi er et resultat av 40-års erfaring innen bil- og lakkeringssektoren kombinert med ønsket om å lage tørkesystemer som kan optimalisere arbeidsflyten, redusere driftskostnadene og forbedre produksjonskvaliteten.

Greentech-systemene er utstyrt med katalytiske paneler, fyrt på metangass eller propan, som kan avgi en jevn varme med lav intensitet, helt uten uten flamme.

Denne innovative og praktiske teknologien gjør arbeidsflyten ekstremt konkurransedyktig ved å forbedre tørkekvaliteten og redusere miljøpåvirkningen med 80% sammenlignet med tradisjonelle systemer.

TEKNOLOGI OG PRODUKSJON

company

Ett av hovedmålene i designfasen var optimalisering av tørkeprosessen, som må være perfekt, både for vannbaserte produkter og løsemiddelbaserte produkter, og for å tillate sliping og polering så snart tørkesyklusen er ferdig.

Kontrollprogramvaren er enkel og intuitiv, hvilket bidrar til problemfri håndtering av både enkle og kompliserte prosesser.

Våre ingeniører kan designe og produsere skreddersydde løsninger som perfekt integreres med dine eksisterende klargjørings- og lakksystemer.

Alle komponentene i robotene våre produseres i Italia av ledende selskaper innen denne sektoren, i henhold til nøyaktige spesifikasjoner gitt av GTD uten kompromisser på kvalitet eller konstruktive løsninger.

Top